barryhayles.

Im your mama, im your dady, im that nigga in the alley
I've been trying to call you all day long but you see, i don't have your phone number.

det kommer mera.

trr.

Funderar på varför jag bryr mig så mycket.
Funderar på att säga upp mig.

London är en av de bättre städerna i världen. Min referensram är väl inte sådär väldigt bred ännu men min åsikt lär stå sig oavsett. Atmosfären är giftig, sätter sig i näsa och lungor för att sakta sippra ut i blodet.

Drömmer om män utan ansikten som knackar på dörren och försöker kidnappa mig. Om att dom jag håller om mest vill mig illa. Ett illavarslande tecken.

Sjunger på sista refrängen.

tank.

Ser Viki. Känner hur jag vill vara henne. Ligga i det gröna och slicka mig runt munnen. Speja precis ovanför grässtråna och endast behöva bekymra mig över att jag kommer få äta torrfoder till middag.

red.

Ibland vill jag in i era hjärnor för att se hur ni resonerar.

På lördag beger jag mig mot London, blir ett väldigt välkomnat avbrott i denna desorienterade, opålitliga tillvaro.

vada i vatten.

Tillit är en färskvara och ibland skjuter man sig själv i foten. Ibland skjuter man till och med sig själv i huvudet.
Fick en kommentar. Stod att jag kastade sten i glashus. Jag förstår intentionerna med kommentaren men måste säga att den ändå inte stämmer sett till nedanstående inläggs innehåll. Jag har inte basker på mig när jag skriver, hedersord.

Det finns en hel del att kommentera och reflektera över, negativt som positivt, men jag har såhär lite (ni kan inte se det men det är knappt något mellanrum mellan min tumme och mitt pekfinger) intresse över att göra det här i skrift för tillfället så jag nöjer mig med att konstatera att hiphop nästan aldrig gör sig själv rättvisa live och att jag väldigt mycket ser fram emot veckan som kommer. Vackert besök och en resa står högst upp på prioriteringslistan.

fullsatt.

Det här huset är inte för de svaghjärtade. Det går någon i trappan, nån lägger i sängen på ovanvåningen, hunden suckar tungt. Ändå är det bara jag här. Kanske representerar ljuden någonting? Osäkerhet, illvilja, tröttnad, desorientation, missprioriteringar.

Hur som helst såg jag kanske den mest pretentiösa mannen jag någonsin sett häromdagen. Rent utseendemässigt talat så klart, hur han är personligen har jag ingen aning om och spelar föga roll. Han är på väg ned mot tågen på Knutpunkten bärandes en scarf, en basker och axelväska med en förmodligen nyköpt baguette i. Var han på väg söderut månne? Hur som helst förvånas jag över att människor vill göra sig mer oseriösa än vad dom redan är. Folk har redan svårt att ta varandra på allvar som det är, så dyker den här mannen upp. Kanske försöker han lätta upp stämningen? Mitt tips är dock att han tar sig själv på alldeles för stort allvar. Om han någonsin kommer till den insikten kan han tröst sig med att han inte är ensam på den punkten.

Liv.

Mitt hus ter sig ha blivit besatt medans jag vart borta. Har hört diverse läten under de timmarna jag vart hemma. Bland annat en märkbar dunk på ovanvåningen och ett kvackande läte (tänk er en anka) i hallen. Spännande.

alvesta köpenhamn.

min mobil har haft en battertid som räckt mellan onsdagmorgon och söndageftermiddag. Den dog när jag stod i mitt rum nyligen hemkommen från Emmaboda och på väg att sätta i den i laddaren jag inte hade behövt ha med mig. Lite synd, måste jag säga.

RSS 2.0