that's kinda. One two One two.

"Det är skönt att slippa ta ansvar för någon annan. Jag pallar inte att fråga om tjejen är hungrig varje gång jag tar en macka. Tjejer är dåliga för killar som har mål." Det måste till en rakad islänning för att säga något i stil med det här. Men det är skoj. Riktigt skoj. Mitt tips är att Sigurdsson inte lyssnat så mycket på Lee Fields.

Vet inte om ni hängt med i hur Åkesson tolkar Kungens tal som ett stöd. "En god samhällsgemenskap bygger på ömsesidig respekt och på fritt meningsutbyte. Den förutsätter tolerans mot oliktänkande och trygghet till liv och egendom." Det är alltså meningen "tolerans mot oliktänkande" Åkesson hänger upp sig på, men som vanligt vet jag inte om han är trög eller om han driver med oss. Men eftersom Kungen måste uttala sig utan en ställning är det alltså fritt fram för Åkesson att vinkla, famla efter halmstrån. Det är hur som helst statsvetaren Jenny Madestams kommentar som verkligen får mig att rycka på ögonbrynen: - Tidigare har det inte varit något problem att säga att vi ska bekämpa främlingsfientligheten. (...) Det som tidigare uppfattats som neutrala och opolitiska åsikter uppfattas nu som politiska.

Snarare givna och självklara, Jenny! Att säga att vi ska bekämpa främlingsfientligheten borde vara inpräntat i varje mans skalle, det är inte en neutral eller opolitisk åsikt. Det är ett ställningstagande mot vad som är fel med den här världen. Åkesson försöker utnyttja systemet, som med ovanstående vinklingar. Förhoppningsvis ser folk snart igenom honom, även hans väljare. För vem i Åkessons position kan tro att han får stöd av en man med rötter från Frankrike, Tyskland och England? Galenskapen tar aldrig slut.

Kommentarer
Postat av: Lord Henry Wotton

Women, as some witty Frenchman once put it, inspire us with the desire to do masterpieces, and always prevent us from carrying them out

2010-10-08 @ 17:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0